Ervaringen

Benieuwd naar ervaringen van andere moeders?

  • “Wat was de mama masterclass hooggevoeligheid een eye opener! Ik heb hier een goed gevoel aan overgehouden.”
  • “De mama Masterclass was precies wat ik nodig had. Ik voelde me erg op mijn gemak en voelde vrij om te delen en te ontvangen.”
  • “Het was fijn om bij de mama Masterclass bepaalde dingen bij elkaar te herkennen en te weten dat we niet alleen hier in zijn.
    Ik heb veel goede tips gehad om er voor te zorgen dat ik bepaalde situaties beter aan kan gaan en de rust kan pakken als het nodig is.”
  • “Het coachtraject heeft mij zoveel gebracht. Ik kan nu beter mijn grenzen aangeven en blijf dicht bij mijzelf.”

  • “Het coach traject was echt een eye opener! Waar loop je tegenaan? Wat wil je anders en hoe kan je dit vanuit jezelf veranderen? Daarbij heb jij Ellen heel veel tools gegeven en 1 daarvan is: ga altijd uit van je eigen kracht want dat klopt altijd”

  • “Ellen, je bent geweldig! Je straalt ongelofelijk veel rust, vertrouwen en kracht uit. Dat geeft een moeder zoals ik veel vertrouwen en de moed en de energie om door te gaan. Je bent eerlijk en ook geef je aan dat als je wil veranderen dat dit vanuit je zelf moet komen, want alleen jijzelf kan veranderen, dat kan een ander niet voor je doen.”

  • “Zo moe, lusteloos en met weinig energie en vertrouwen in mijzelf kwam ik een aantal maanden geleden bij jouw terecht in je praktijk. Een van de dingen die je als eerste aan mij vroeg was, wat ik wilde veranderen, waar sta jij nu en waar wil je heen? Daar moest ik goed over nadenken. Ik ben altijd bezig met gezin, werk en anderen. En ikzelf? Ergens onderaan in het rijtje mits daar nog tijd voor over was. En nu na het traject heb ik mezelf weer gevonden, alles is weer in balans. Soms heb ik even een baal dag, maar dat laat ik dan toe en herpak mijzelf. De kracht komt altijd van binnenuit, blijf dicht bij jezelf! “