Over

Ik ben Ellen Oosting

Ik woon samen met mijn man Maarten en onze kinderen Siem (2016) en Roos (2019) in Zierikzee.

“Ik droom van een wereld waarin moeders voor zichzelf durven kiezen. Dat ze luisteren naar hun moedergevoel. Dat ze durven stilstaan en bewust kijken wat zij nodig hebben. Dat ze weer vertrouwen hebben in zichzelf. En dat ze daardoor weer kunnen genieten van het moederschap.”

Ik weet hoe het is om onzeker te zijn, te twijfelen aan jezelf en niet echt te durven voelen

 In 2016 werd ik voor het eerst moeder van ons zoontje Siem.
Het moederschap brengt je zoveel liefde, maar tegelijkerheid voel je je als kersverse moeder ook zo onzeker en kwetsbaar. Ik wilde het zo graag goed doen en de perfecte moeder zijn voor mijn zoontje. Ik zat vooral in mijn hoofd en ik was het vertrouwen in mijzelf een beetje kwijt. 

Ik weet hoe het voelt om onzeker te zijn, te twijfelen aan jezelf en niet echt te durven voelen. Ik zie veel moeders om mij heen die deze zelfde ervaringen hebben. Inmiddels weet ik ook dat het anders kan. Ik heb afgelopen jaren door mijn eigen ervaringen en expertise geleerd om weer te voelen, vertrouwen te hebben en jezelf te kunnen zijn. Dat gun ik jou ook, want jij mag er zijn, lieve moeder!

Mijn missie is om jou weer te laten voelen dat je goed bent zoals je bent en dat je weer in verbinding staat met jezelf. Dat je keuzes maakt vanuit vertrouwen en daardoor weer kan genieten van al het moois wat het moederschap met zich meebrengt. 

Ik geloof dat als je op je intuïtie durft te vertrouwen, alles mogelijk is.